Veelgestelde vragen

Mocht je vraag hier niet tussen staan neem dan contact met ons op! 

Ja, dat kan! Je kan in principe van elk dier of mens een portret laten maken!

Dit kan zeker! Voor een portret met twee huisdieren kan je het duoportret bestellen op onze website. Daarnaast leveren wij ook aanvragen op maat. Stuur een email met jouw aanvraag en de foto naar shop@hotdogue.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug over de mogelijkheden en de prijs.

Omdat het gaat om een gepersonaliseerd product is retourneren niet mogelijk. Wel doen wij altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent. Mocht je niet tevreden zijn, stuur een mailtje naar shop@hotdogue.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Voor meer informatie over het retourbeleid, zie onze algemene voorwaarden.

Is het product defect of met schade geleverd? Stuur dan ook een email naar shop@hotdogue.nl en wij zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Wij bezorgen gratis in Nederland en België.

Wij doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een email naar shop@hotdogue.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zorg ervoor dat je altijd een goede foto upload. Op de hoe werkt het pagina leggen we uitgebreid uit waar jouw foto aan moet voldoen voor het beste resultaat. Wij maken het kunstwerk op basis van de foto die jij aanlevert. Mocht hierdoor dus het resultaat niet naar wens zijn, kunnen wij hier niet altijd iets aan doen.

Controleer altijd eerst de map voor ongewenste reclame of spam. Als hij hier niet tussen staat neem dan contact met ons op.

Om een zo snel mogelijke bezorging van het kunstwerk te garanderen, gaan we meteen aan de slag met jouw order! Het formaat van de canvas kan je wijzigingen tot 24 uur na de bestelling. Wijzigingen wat betreft foto of kostuum zijn wat lastiger, hier hanteren wij de volgende regels voor:

  • Order geplaatst op een werkdag voor 16.00 uur? Je kan je order tot 16.30 uur wijzigen.
  • Order geplaatst in het weekend? Je kan je order tot maandag 16.30 wijzigen.
  • Order geplaatst op een werkdag na 16.00 uur? Wij kunnen helaas niet garanderen dat we je wijziging kunnen doorvoeren. In de meeste gevallen is het designteam dan namelijk al begonnen met je kunstwerk.

Om je order te wijzigen, neem je contact op met shop@hotdogue.nl

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om een zo snel mogelijke bezorging van het kunstwerk te garanderen, gaan we meteen aan de slag met jouw persoonlijke order. Het is daarom niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden

Wij kunnen geen dingen zoals accessoires of een andere achtergrondkleur toevoegen aan het design. Wij maken het design op basis van het door jou gekozen kostuum en de foto van jouw hond. We kunnen dus ook geen gezichtsexpressie veranderen of oren o.i.d. toevoegen.

Als jij een goede en geschikte foto aanlevert kunnen wij het kunstwerk binnen 2-4 werkdagen bij jou thuis bezorgen. Als we jou om een nieuwe foto moeten vragen kunnen de levertijden helaas wat langer worden.

Op dit moment leveren wij alleen in Nederland en België gratis. Mocht je naar een ander land willen verzenden, stuur dan een mailtje naar shop@hotdogue.nl voor de mogelijkheden en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het is mogelijk om met Ideal, Credit Card, Paypal, Apple Pay, Klarna “achteraf betalen” en Bancontact te betalen.  

Door de enorme populariteit van onze producten kunnen wij helaas geen digitaal exemplaar ter goedkeuring sturen. Maar wees gerust, 99,9% van onze klanten zijn 100% tevreden. Wij werken met professionele designers en hondenliefhebbers die met alle liefde en aandacht aan de slag gaan met jouw kunstwerk. Toch niet helemaal tevreden? Stuur een mailtje naar shop@hotdogue.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Op de  hoe het werkt pagina leggen we uitgebreid uit hoe je het beste een goede foto kan maken van jouw hond.

  1. Zorg ervoor dat alles in beeld is (dus ook de oren).
  2. Neem de foto op ooghoogte van jouw hond.
  3. Het is het mooist als je hond een beetje wegkijkt van de camera in plaats van recht in de camera. Let vooral goed op de houding van het uitgekozen kostuum voor het beste resultaat. 
  4. Zorg voor goed licht. Daglicht is meestal het mooiste.
  5. Maak de foto van dichtbij. Hoe beter en duidelijker jouw hond in beeld is, hoe hoger de kwaliteit van het kunstwerk.
  6. Zorg ervoor dat je hond een goed humeur heeft en er op zijn of haar paasbest uitziet.

Bij alle bestellingen checken wij de aangeleverde foto. Door het hoge aantal orders kan het soms voorkomen dat niet elke foto goed gecheckt wordt. Neem het heft in eigen handen en lees goed onze tips voor het beste resultaat! Als wij er tijdens de test achterkomen dat de kwaliteit van jouw foto niet hoog genoeg is, nemen we contact op en vragen we om een nieuwe foto. Hierdoor kan de levertijd langer worden.

Je kan jouw kunstwerk in vier verschillende formaten bestellen: 20 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm en 75 x 100 cm. Daarnaast kan je ook alleen een digitaal exemplaar bestellen. 

🍪 Hotdogue maakt gebruik van cookies om de website en uw ervaring te verbeteren. Privacy Statement.